Föreläsningar inom hälsa med fokus på personlig hållbarhet, worklife-balance och vikten av återhämtning

Boka in en föreläsning och få inspiration och konkreta verktyg till hur vi med konkreta medel kan både prestera och må bra samt hålla i längden. Ni kan även kombinera föreläsningen med ett fartfyllt träningspass, enkel rörelsepaus, lugnt yogapass eller guidad avslappning som en extra boost.

Exempel på ämnen

Stress och work-life-balance

En inspirationsföreläsning kring hur vi kan prestera hållbart med fokus på stresshantering och work-life balance. Hur kan vi rusta oss för stress? Vad är nycklarna till work-life balance? Under föreläsningen ger jag konkreta verktyg och blandar erfarenheter med fakta kring stress.

Kostens betydelse

Lär er mer om hur kosten påverkar oss och hur stress, sömn och motion hänger ihop. Vad är viktigt att tänka på när vi väljer mat? Hur ska vi äta för att ha energi under hela dagen? Hur påverkar känslor vårt ätande? Hur blir man av med sötsug?

Träning och vardagsmotion

Hur kan vi skapa långsiktiga vanor när det gäller träning och vardagsmotion? Vilken träningsform är mest effektiv för att förbränna fett? Hur ska jag träna för att bygga muskler?

Tidigare uppdrag

Vinge

Hälsoföreläsning

Vision

Ett flertal hälsoföreläsningar med fokus på rörelse, mat, sömn, stresshantering, arbetsmiljö och återhämtning. Detta var ett projekt som löpte under ett helt år med föreläsningar runtom i hela Sverige.

Deskjokeys

Hälsoföreläsning

Kommerskollegium

Hälsoföreläsning med temat Hälsosam och hållbar livsstil med ett efterföljande träningspass

Kommentarer från deltagare:

Ida gav ett mycket balanserat perspektiv på hälsa, inga mirakellösningar utan sunt förnuft! Också bra konkreta tips på hur man kan ta små steg för att förändra sin vardag
Super intressant, mkt bra föreläsare. Inte ens mina tankar flöt iväg någon annanstans ( som dom har tendens att göra ibland ). Ida är genuin, påläst och inspirerande.

En av de bästa hälsoföreläsningarna jag lyssnat på, jag lärde mig mycket samtidigt som jag blev motiverad till att ändra mina vanor. Ida gav många konkreta exempel och jag fick en hel del aha-upplevelser. Nu vet jag mitt nästa steg. Tack!

Jag skräddarsyr alla föreläsningar efter målgruppen och era önskemål och behov. Kontakta mig för offert.