"Genom coaching med Ida har jag har blivit bättre på att leva enligt mina värderingar och att prioritera mig själv och min energi"

Bli den bästa versionen av dig själv

Upplever du ofta att energin tar slut för tidigt under dagen?

Har du dåligt samvete för att du inte tar hand om dig själv och prioriterar din hälsa som du vet att du borde?

Saknar du verktyg för att hantera stress och oroskänslor i vardagen?

Känner du dig ofta splittrad och ofokuserad?

 

Jag hjälper dig ta kommando över din hälsa och ditt välmående, du får konkreta verktyg som hjälper dig hantera stress och oro, jag guidar dig mot en vardag som är mer HÅLLBAR där du har energi och ork och där du kan vara närvarande i dig själv och med andra i din omgivning. Visar hur du kan börja följa DIN inre kompass och det som är meningsfullt och viktigt för dig.

Under våra coachingsessioner ställer jag kraftfulla frågor som hjälper dig komma närmare din egen sanning. DU är expert på DIG och jag kan hjälpa dig att lära känna dig själv, få kontakt med ditt inre, dina drömmar och visioner. Så att du kan leva enligt dina värderingar och det som får dig att stråla.
Hjälpa dig bli den bästa versionen av dig själv.

Jag är diplomerad coach enligt ICF:s (International Coach Federation) grundprinciper och har även gått en påbyggnadsutbildning inom positiv psykologi, ACT -baserad coaching samt kognitiv beteendecoaching. Jag är även utbildad inom Motiverande samtal.

Jag erbjuder digital coaching eller via telefon. Walk and talk coaching är något jag varmt rekommenderar. 
Pris: 1200 kr för 60 minuter 

Paketerbjudande fram till 1 augusti 2024.

5 samtal för 5000 kr

Boka ett lära-känna-samtal så vi vet att detta är rätt för både dig och mig!