Jag ordnar retreats och träningsresor med fokus på både fysiskt, mentalt och själsligt välmående.


Träningsresa till Costa Brava 17-21 oktober 2024

Följ med till vackra Costa Brava med vår inspirerande och erfarna hälsocoach Ida Rautila. Perfekt för att ladda upp med en riktig höstboost inför vintern på denna energigivande träningsresa med rolig, varierande och utmanande träning och grundande återhämtning. Allt inramat i vackra miljöer och härlig gemenskap. För att på bästa sätt uppleva den vackra kusten har vi även lagt in en vandring med lokal guide längs med den vackra kustremsan i programmet.

Detta är en perfekt resa för dig som vill få inspiration, ny energi och härlig motivation men även konkreta verktyg för hur du ska fortsätta ta hand om dig själv och ditt välmående på lång sikt. 

Ida har mer än 15 års erfarenhet som hälsocoach och PT och kommer även att föreläsa om personlig hållbarhet och work-life balance.

Costa Brava, det vackra kustområdet som sträcker sig mellan Barcelona och Pyrenéerna, erbjuder charmiga fiskelägen, historiska badorter med mysiga restauranger och kaféer, gömda vikar och lugna stränder. 

Vi bor på ett fyrstjärnigt hotell vid strandpromenaden i genuina Palamós, beläget i hjärtat av Costa Bravas dramatiska kustremsa.

Tre av middagarna äter vi på hotellets stiliga restaurang där typiska katalanska rätter står i fokus. En av kvällarna äter vi på stan och gör som lokalbefolkningen, tar en typisk tapasrunda med mumsiga pinchos och raciones.

 
Utvärdering och bilder från må-bra-dygnet 9-10 sep 2023 vid Kukkolaforsen i Norrbotten.


Hur är Ida som föreläsare/ledare/instruktör?

”Varm och innerlig och sund”

Kunnig. Trygg. Erfaren. Varm. Peppig. Inspirerande

Bra, enkel, entusiastisk, peppande

Kunnig och inspirerande
Vill ni ordna en egen träningsresa eller ett må-bra-retreat?

Jag skräddarsyr efter önskemål och förutom en mängd olika träningspass såsom cirkelträning, kettlebells, core, löpcoaching, yin yoga håller jag även mental träning och stresshantering i form av mindfulnessövningar och guidade meditationer/avslappningsövningar. Vill ni ha en föreläsning eller workshop så finns det olika inriktningar inom hälsa att välja bland. Kontakta mig för mer information.