Investera i hälsa på företaget

Hälsosamma och hållbara medarbetare mår bättre, orkar mer, är gladare, mer engagerade och produktiva. Genom att investera i hälsa bidrar ni till medarbetarnas välmående samtidigt som ni ökar effektiviteten och blir en attraktiv arbetsplats som bryr sig om sina medarbetare.

Företagsträning

Välj mellan en mängd olika pass såsom cirkelträning/fysträning, core, löpcoaching, yin yoga, rörlighetsträning, stavgång eller spinning.

Föreläsningar

Välj mellan olika teman inom ämnet hälsa. Det kan handla om träning, kost, sömn, stress och mental träning. Min mest populära föreläsning heter personlig hållbarhet & work-life balance.

Hälsocoaching

Individuell eller gruppcoaching med fokus på fysisk, mental eller social hälsa.

Konferenser med hälsofokus

Jag hjälper er att göra konferensen mer hälsosam genom rörelsepauser för att bryta stillasittandet, hålla uppe energi och fokus samt minska risken för stela kroppar. Ni kan välja mellan inspelade filmer eller att jag kommer på plats och håller en rörelsepaus. Kombinera det med ett träningspass där alla kan delta oavsett träningsbakgrund eller en föreläsning om hälsa och personlig hållbarhet.

Nyfiken på rörelsepauser? Kika på klippet nedan.

Några av mina företagskunder:

Jag älskar Idas cirkelpass. Man får sig en rejäl genomkörare av hela kroppen och får lära sig nya, övningar som varierar från gång till gång och som man kan ta med sig och köra själv sedan. Hon instruerar så att man gör övningen rätt och peppar på ett bra sätt utan att hetsa. Hon tar också till sig och anpassar träningen efter våra önskemål om det är ngt vi vill ha mer/mindre av, av styrka vs kondition. Att få träna via jobbet tror jag är en väldigt smart investering för företaget. Vi blir friskare, starkare, mer stresståliga, gladare, får bättre sammanhållning, kommer ut i dagsljus (då cirkelträningen är utomhus april-okt) och presterar troligtvis bättre tack vare det. För mig som jobbar heltid, har två barn med många aktiviteter och en full kalender är det toppen att kunna träna på arbetstid under lunchen.
Karin Höijer
Risk & Compliance Manager Lendify
Vi på Lendify valde att ta hjälp av Ida i syfte att förbättra hälsan hos personalen. Vi märkte snabbt hur träningstillfällen inte bara blev ett positivt inslag i arbetsveckan utan också ett tillfälle att umgås team och avdelningar i mellan vilket stärker samhörigheten. Att träna strukturerat några gånger i veckan för träning har gett oss mångdubbelt tillbaka i form av gladare personal, mindre sjukfrånvaro och mindre stress. Vi är verkligen nöjda och vill rekommendera alla bolag som har som ambition att vara en trevligt arbetsplats att göra detsamma!
John-Christian de Champs
Grundare Lendify